Unge Solvik har gjort underslag og følelsen er god!

Unge Solvik har stjålet andres penger! For en liberalist som har den private eiendomsretten som religion er det utilgivelig, men det føles ganske godt.

Det kom inn et oddstips. I meldingen stod det: -Sats penger på Billefjord-seier mot Indrefjord 2, var den klare beskjeden i meldingen. En melding fra en arbeiderpartipolitiker som stiller til valg på mandag.

Dette er en kamp i veldig lav divisjon i Finnmark. Det er en kamp i en divisjon som i utgangspunktet er uinteressant for unge Solvik.

Først logget jeg inn på egen konto hos Comeon.com. Jeg fant ingen spill hos Comeon på objektet. Dermed var turen kort til kontoen unge Solvik har sammen med Kjell Andreassen hos Coolbet. Coolbet har spill på kampen. Jeg puttet alle pengene fra kontoen på hjemmeseier. Trolig var beløpet for høyt, for kun en del av pengene ble godkjent. Hvis Billefjord vinner mot Indrefjord 2, blir det en herlig gevinst. Fortjeneste med stjålne penger. Ender kampen uavgjort eller borteseier, får unge Solvik et forklaringsproblem ovenfor Kjell Andreassen fra Honningsvåg.

Oddsen gir de grå dagene litt mer farge. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape, og stjel aldri penger til spill og underholdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar