Spiller du Vikinglotto i dag, sørg for at du har en grasrotmottaker

Det er cirka 70 millioner kroner i førstepremiepotten i Vikinglotto, et statlig spill der innleveringsfristen er klokken 18:00 i dag. Ingen av oss vinner pengene, men uten kupong er vi sjanseløse. Herregud, 70 millioner kroner er mye penger. Det er lov å drømme om hva du vil gjøre dersom gevinsten blir din. Drømmene er det ingen som kan ta fra oss!

Vinnersjansen for 1. premie: 1:98 mill. per rekke. Vinnersjansen for 2. premie: 1:14 mill. per rekke.

Grasrotandelen er en fin ordning Norsk Tipping-kunder kan benytte. I 2018 fikk rundt 30 000 lag og foreninger til sammen hele 649 millioner kroner gjennom Grasrotandelen. Blant mottakerne finner du lokale idrettsklubber, organisasjoner for kultur, dyr, barn og unge, samt humanitære organisasjoner.

Er du ikke grasrotgiver bør du registrere en grasrotmottaker. Dette er penger til lokale aktiviteter dersom du velger en lokal organisasjon. Det er få ulemper med ordningen, bortsett fra Grasrotandelen styrker statlig forretningsdrift og Norsk Tipping som selskap. Det statlige selskapet gir politikerne enorm makt over kultur og idrett, men det skjer helt uavhengig om du har valgt en grasrotmottaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar