Scheie tviler på Liverpool

Det er fantastiske muligheter i dag for alle som liker spill på fotballkamper. Hos internasjonale bookmakere er det et eldorado av valgmuligheter for fotballsupportere som ønsker ekstra hygge, spenning og underholdning. For noen av oss er den statlige tippekupongen fast takst, selv om Norsk Tipping bidrar til økt makt for politikere.

Arne Scheie er statens tippeekspert. Han leverer tips på Norsk Tippings nettsted foran hver lørdagskupong. Tipset koster 96 kroner, noe som gir fem halvgarderinger og én helgardering. Scheie har brukt en halvgardering på kampen mellom Burnley og Liverpool. Den statlige tippeeksperten tviler litt på klubben fra Anfield i dag.

Tippekupongen, for så vidt oddsen også, gjør fotballørdagen helt spesiell. Det kan gi en fantastisk opplevelse om du tipper godt og ligger an til elleve eller 12 riktige tippetegn.

Ofte er det lave premieutbetalinger, spesielt når vi som tipper på favorittene får inn mange riktige tippetegn. Likevel gir muligheten for noen tusener av kroner i premie, en pirrende opplevelse lørdag ettermiddag og kveld.

Tippekupongen er en eldgammel statlig tradisjon, med det første spillet 13. mars 1948. Staten har gjennom tippekupongen skapt stor interesse for gambling i Norge. Takk for det, og den takken kommer fra hjertet.

Innleveringsfristen i dag er satt til klokken 15:55.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar