Når Solvik tar en alvorsprat med Kjell Andreassen fra Honningsvåg

Det er sjelden pent å høre på når unge Solvik skjeller noen ut, men det skal være lov å kritisere gode venner eller komme med konstruktiv kritikk. Det er kritikk man lærer av. Dessuten er jeg ganske god til å komme med kompliment etter utskjellinger.

Spillekompisen Kjell Andreassen er i sydenland. Ulempen med ferie for Andreassen, er at han ringer på de mest upassende tidspunktene.  Dermed får vi ikke tid til diskusjoner, men stoler på at Andreassen har funnet de gode veddemålene. Høstens ferie startet godt, men ellers har det vært store eller enorme økonomiske tap. Det har vært så ille, at jeg i formiddag vurderte salg av aksjer.

Da Andreassen ringte i formiddag ble nesten alle forslagene avvist. Eller han fikk forslagene igjennom på det vi definerer som tullekupong. De store pengene, store i vår målestokk, ble det debatter om. Gjennom diskusjoner, analyser og statistikk laget vi to kuponger. Kupong én er allerede inne, en kupong med Everton-seier, Liverpool-seier og Coventry-seier. Kupong to består av Arsenal-seier og Manchester City-seier. Arsenal er inne, men vi mangler tre poeng til City. Uansett hvordan det går i ettermiddagens siste Premier League-kamp har vi tjent penger i dag. Vi trengte det etter at Kjell Andreassen fra Honningsvåg har vært i sydenland i noen uker.

Oddsen gjør fotballkamper sinnssykt spennende!

Solvik/Andreassen bruker Coolbet.com, en av aktørene norske formyndere misliker som pesten. Om det plager oss? Nei!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar