Kjell Andreassens spørsmål til unge Solvik etter at oddskupongen var inne: -Har du bestilt tur til Thailand nå?

Du vet det har vært en god dag med gambling når regnskapsfører og spillekompis Kjell Andreassen fra Honningsvåg stiller spørsmålet: -Har du bestilt tur til Thailand nå?

Nei, var mitt svar med oppfølgingsspørsmål: -Har du bestilt sydentur? Andreassen svarte ja på spørsmålet.

Lørdag hadde Solvik og Andreassen en vanlig fotball- og oddssamtale. Andreassen hadde funnet frem ganske mange objekt og ett av spillene var Nordby – Öster, en kamp i Superettan i Sverige. Jeg spurte Andreassen hvorfor han ville sette penger på Nordby? Oddsen var nemlig 3,15 hos Coolbet.com.

Andreassen ba meg sjekke tabellen. Nordby var i toppen og Öster var et bunnlag. Med 3,15 i odds på hjemmeseier, var valget enkelt i kombinasjon med Åsane-seier i hjemmekampen mot Alta IF. Kupongen gikk inn. Solvik og Andreassen gjorde seg litt penger hos bookmakeren som burde fulgt norske lover og regler, men på grunn av formynderne på Stortinget driver på lisenser fra andre land.

I begynnelsen av august reiser Kjell Andreassen og familien til Gran Canaria. Oddsen gjør livet ekstra morsomt, spesielt når bookmakeren bommer på oddssettingen. 

Denne fotballettermiddagen ble herlig pirrende! Nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar