Du kjenner 93 500 kroner i magen

Da vi startet på den siste rekken på det siste spillet, var det muligheter for at noen av spillerne i Radio Nordkapps radiobingo ville få bingo på lykketallet 33. Bingo på lykketallet ville gitt en premie på 93 500 kroner. Ordinær premie på 3 500 kroner og lykketallpotten på 90 000 kroner.

Ja, 93 500 kroner er såpass mye penger at jeg kjente det i magen. De siste minuttene av radiobingosendingen, hoppet jeg i stolen. Et stykke ut i spillet trakk datamaskinen lykketallet, ett bongnummer kom på skjermen og telefonen ringte. Jeg var sikker, nesten hundre prosent sikker på at jeg hadde en innringer på tråden som vant lykketallpotten. Uheldigvis for innringeren og heldigvis for de andre spillerne, var bingoen på tallet som ble lest opp før 33. Det betyr at vedkommende vant 3 500 kroner, og lykketallpotten fortsetter sin ferd mot 100 000 kroner.

Himmel og hav for en spennende kveld, for en pirrende radiobingo i Radio Nordkapp. Spill gjør hverdagen litt mer artig, uten tvil!

Radiobingo er den viktigste inntektskilden til mange lokalradiostasjoner. Bør du i en region med nærradio som har bingo, kjøp blokk og spill bingo. Du får spenning, men bidrar også til å opprettholde mediemangfoldet og beredskap i kommunen du bor i.

Radio Nordkapp er forresten god på radiobingo. Vil du høre en kjapp og effektiv bingosending, skru på Radio Nordkapp mandag klokken 21:00. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar