Uavgjort i Molde ga hyggelig premie på fulltidskupongen

Syv minutt før slutt i Molde var det 24 vinnere med 12 riktige tippetegn på fulltidskupongen. Da Molde utlignet ble antall vinnere redusert til 20 og premieutbetalingen økte fra 23 325 kroner til 27 995 kroner. Omsetningen var 3 770 455 kroner.

På pausekupongen var det tre vinnere med full klaff. Premieutbetalingen ble 25 645 kroner. Omsetningen var 518 161 kroner, ifølge tallene til Norsk Tipping.

Coolbet tjente penger
Oddsen er egentlig veddemål mellom kunden og bookmakeren. For at det skal være mangfold i markedet, er vi avhengige av at bookmakerne tjener penger. I dag tjente Coolbet penger på kampen mellom Molde og Brann.

Tjue minutt før avspark var omsetningen på hjemmeseier, uavgjort og borteseier kroner 246 135. Kun to prosent av omsetningen var satt på uavgjort. Det betyr at Coolbet tjente godt med penger på oppgjøret mellom Molde og Brann.

At private aktører tjener penger, er en forutsetning for ethvert velferdssamfunn! I Norge går staten glipp av penger fra internasjonale aktører på grunn av enerettsmodellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar