Søkki være det var spennende

Du vet det er en spennende fotballkamp når unge Solvik står på gulvet, tramper i gulvteppet og hyler som en stukket gris. Et helt sikkert veddemål var langt fra sikkert.

Jeg har et prosjekt ved siden av andre tapte spill der jeg spiller på 1,10-objekt. Utgangspunktet var 100 kroner i innskudd, og alle pengene settes på nye spill med lav odds. Søndag var kveld var prosjektspillet under 4,5 mål i kampen mellom Lillestrøm og Tromsø, i utgangspunktet et sikkert veddemål. Lillestrøm vant 4-0 og kunne skåret et par mål til. Det var sinnssykt spennende, utrolig pirrende. Det var porn som endte med klimaks.

Pengene har jeg allerede satt på nytt veddemål, under 4,5 mål i kampen mellom Molde og Brann.

90 spill til 1,10 i odds skal gi vel 531 000 kroner. Jeg er godt på vei, selv om jeg aldri kommer til å nå målsettingen. Å plukke ut sikre veddemål med lav odds er veldig vanskelig, men det gir pirrende opplevelser foran skjermen.

Ole Dyrstad har laget regnestykket, Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene, og Stig Erling Kristiansen er den moderne i gjengen og satte tallene inn i et skjema.
(Trykk på bildet for større format) 

Vil du spille for små beløp og oppleve spenningen oddsen kan gi, kan prosjektet være et godt alternativ. 100 kroner i innsats er tap de fleste tåler.

Oddsen gjør fotballkamper sinnssykt spennende! Jeg bruker betsson.com til prosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar