Toppkamp mellom Spania og Sverige

Mens Norge er på besøk på Færøyene, er Sverige i Spania. I Norges pulje i EM-kvalifiseringen blir det i kveld spilt toppkamp mellom Spania og vårt naboland.

Spania har ni poeng etter tre kamper, og er favoritt for å kvalifisere seg til europamesterskapet i fotball. Sverige har avgitt to poeng og står med syv poeng etter tre kamper.

TV 2 Sport 1 viser kampen fra Santiago Bernabeu, Madrid. Avspark klokken 20:45.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,32, 5,05, 1,00.
Betsson: 1,34, 5,40, 9,85.
Expekt: 1,31, 5,65, 11,00.
Coolbet: 1,35, 5,00, 11,20.
Unibet: 1,32, 5,20, 11,00.
Nordicbet: 1,33, 5,35, 9,75.
Norsk Tipping: 1,20, 5,20, 9,25.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Bonusordninger
Mange av de internasjonale aktørene i det norske markedet har bonusordninger, spesielt til nye kunder. Opprett et kundeforhold, lag et innskudd og få ut bonusen.

500 kroner i innsats på norsk seier og spansk seier, gir hos Comeon en fortjeneste på 310 kroner. Ikke mye penger, men du får en veldig spennende kveld. Hvis det ender med favorittseire kan du sette hele beløpet på nye fotballkamper senere i uken og vips; du får plutselig en hyggelig fortjeneste på oddsen. Husk det er fort gjort å tape pengene!

I Norge misliker politikere og idrettsforbundet internasjonale aktører fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Ja, vi har et altfor høyt skattenivå uansett politisk flertall på Stortinget.

Årsaken til at staten og idrettsforbundet går hånd i hånd i spillpolitikk, er penger. Gjennom penger kjøper politikerne oppslutning om proteksjonistisk politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar