Lenge til ligastart, men Liverpool-supportere leverer inn bidrag i en ulovlig konkurranse

Jeg, Bjørn Magne Solvik, har i flere sesonger vært med på en ulovlig tippekonkurranse blant Liverpool-supportere i Norge. Det er riktig nok kriminalitet uten negative konsekvenser. Det er kriminalitet på grunn av formyndere som styrer Norge. Nå blir forberedelser gjort til nok en tippekonkurranse, og en ny Premier League-sesong for oss som liker Liverpool.

Ettersom jeg deltar av redaksjonelle årsaker, beskytter jeg naturlig nok konkurransen og de andre deltakerne. Kildevernet står høyt i kurs hos Solvik.

Det drøyer alltid lenge, gjerne opp mot fristen, før skribenten får ut fingeren og leverer bidraget i konkurransen. Konkurranseskjemaet ble sendt ut på torsdag og deltakere fyller nå ut resultat og svarer på spørsmål i konkurransen om pengepremier. Vi spiller om små beløp, men konkurransen gjør Premier League ekstra artig for oss som heier på Liverpool.

Du har allerede lest på denne bloggen at det er ulovlig med konkurranser om penger. Det er konsekvensen av den norske spillpolitikken, en politikk Stortinget bør liberalisere; alt fra den såkalte veddeloven til enerettsmodellen. Mange gjør nemlig som Solvik og er med på ulike konkurranser om småpenger. Lovbrudd ja, men lovbrudd uten negative konsekvenser! Politikerne bør akseptere frivillige avtaler, avtaler med fravær av tvang!

Premier League begynner med Liverpool-kamp, fredag 9. august. YNWA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar