Solvik har akkurat brutt loven. Bekymret? Overhode ikke!

Jeg, Bjørn Magne Solvik, har akkurat levert inn svarene i et veddemål blant noen Liverpool-supportere i Norge. I konkurransen tipper vi sluttresultat i alle Premier League-kampene til Liverpool, pluss svarer på en rekke tilleggsspørsmål om toppskårer, første skåring, første røde kort osv. Vi spiller om en liten sum, og deltakeravgiften er et symbolsk beløp.

Ettersom jeg har deltatt av redaksjonelle årsaker, beskytter jeg naturlig nok konkurransen og de andre deltakerne. Kildevernet står høyt i kurs hos Solvik.

Personen som står bak konkurransen gjør en imponerende jobb. Han gjør Premier League-sesongen ekstra morsom for utvalgte Liverpool-supportere.

Du har allerede lest på denne bloggen at det er ulovlig med konkurranser om penger. Det er konsekvensen av den norske enerettsmodellen, en håpløs modell som Stortinget bør endre. Den såkalte veddeloven har vært under debatt i sommer der Høyres Lene Westgaard-Halle vil endre loven fordi den blir brutt av en stor del av befolkningen med jevne mellomrom. Mange gjør nemlig som Solvik og er med på ulike konkurranser om småpenger. Lovbrudd ja, men lovbrudd uten negative konsekvenser!

Det mest overraskende med konkurransen eller med Solviks svar, er at alle Liverpool-kampene den kommende sesongen ender med seier. I tillegg viser besvarelsen at Sadio Mané blir Liverpools toppskårer i Premier League. Grrrrr jeg får frysninger nedover ryggraden på tanken av all underholdning vi har i vente de neste månedene.

Premier League starter i helgen. 

YNWA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar