Når et bilde oser mer sex enn fotball

Ulempen med at Rosenborg gjør det dårlig for tiden, er at mange venner skal minne deg på at Rosenborg har ni fattige poeng etter ni seriekamper. Klubben med de beste spillerne i Norge ligger 13. plass i Eliteserien. Hvis vi kan bruke ordet katastrofe om fotball, så er sesongåpningen til Rosenborg en katastrofe.

Jeg våknet i dag med et bilde fra ei liberal dame i Bergen, ikledd Brann-drakt og svart skinnbukse. Hun lignet mer på en modell enn fotballsupporter. Hun kommer til trolig til å bombe innboksen med ulike meldinger i løpet av dagen, fordi hun er sikker på Brann-seier i kveldens kamp mot «bunnlaget» Rosenborg. Jeg, jeg derimot tror Rosenborg kan overraske i Bergen og ta tre poeng mot klubben som før avspark ligger på femteplass i ligaen. Det blir uansett utrolig spennende, omtrent som god porn!

Avspark klokken 20:00. TVNorge viser kampen fra Brann Stadion.

Skribenten kommer til å sette penger på Rosenborg-seier.  Først og fremst fordi jeg tror Rosenborg vinner, oddsen er god og spill gjør fotballkamper ekstra spennende!

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,68, 3,75, 5,10.
Betsson: 1,68, 3,75, 5,20.
Expekt: 1,72, 3,75, 5,45.
Coolbet: 1,78, 3,85, 5,60.
Unibet: 1,70, 3,80, 5,30.
Nordicbet: 1,70, 3,75, 5,25.
Norsk Tipping: 1,75, 3,50, 3,95.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Gratisspill
Politikerne er motstandere av private bookmakere. De ønsker stort overskudd i Norge Tipping, det statlige selskapet som bidrar med spillemidler slik at politikerne i stor grad styrer idrett og kultur i Norge. I tillegg til å være motstandere av private bookmakere, misliker nesten alle politikerne bonusordninger; altså at spillerne får spillpenger hos bookmakerne. Én av de beste i klassen på bonusordninger er Comeon.com, bookmakeren skribenten bruker mest.

Ettersom jeg tømte spillkontoen i går og tapte pengene, må jeg gjøre et nytt innskudd på Comeon.com. Dagens gave fra min bookmaker er to gratisspill på 100 kroner på et innskudd på 500 kroner. Selvfølgelig benytter jeg tilbudet! 100 kroningene i gave gjør fotballettermiddagen ekstra spennende.

Det er Co-Gaming Limited som driver Comeon.com, et selskap med lisens i Malta. Malta er mye mer liberal enn Norge, landet der formynderne er i flertall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar