Mann fra Mysen brukte 32 kroner på tippekupongen, vant vel 2,8 millioner kroner

Lesere av dette nettstedet forstår at skribenten er glad i tippekupongen til Norsk Tipping. Det var tippekupongen som skapte min interesse for gambling, en interesse som har beriket livet. Tippekupongen gir mye underholdning til lav pris. Dessuten er vi som i dag er voksne, vokst opp med det statlige spillet og tippekamper på NRK. Trolig har tippekampene på NRK gjort interessen for engelsk fotball enorm i Norge. Hvis staten hadde sendt mange tyske eller italienske kamper, kunne oppslutningen om tysk og italiensk fotball vært stor i Norge. Staten kan på grunn av store ressurser forme liv, noe som bør være betenkelig for langt flere enn liberalere.

Tilbake til den statlige tippekupongen. Ofte er premieutbetalingene lave, men lørdag var et unntak. Verdien på 12 riktige tippetegn på fulltidskupongen var 2 730 170 kroner. Det er rekord-mye penger i tippekupongsammenheng!

Ifølge Norsk Tipping på nett, var det en mann fra Mysen som vant vel 2,8 millioner kroner. Mannen leverte inn systemkupong på 32 rekker, slik at det også ble premier for ti og elleve riktige tippetegn. Tippekupongen er nam, selv om den er i regi av staten.

Kupongen som ble levert inn er fast, altså uten at vinneren og kona velger tippetegn etter kamper. Ettersom det var mange overraskende resultat på lørdag, var det utvilsomt en fordel for paret med en fast kupong som har blitt levert inn i årevis.


Lavere premier i dag
Det er nye muligheter for tippekupongentusiaster i dag, men premieutbetalingene blir lavere. Bonuspotten på fulltidsspillet er cirka 340 000 kroner. Bonuspotten på pausespillet er cirka 520 000 kroner.

Innleveringsfristen er satt til klokken 17:55 hos Norsk Tipping på nett og hos kommisjonærene.

Tippekupongen til staten kan gi mye underholdning for en billig penge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar