Kjære gud…..YNWA

Nei du, skribenten tror ikke på det overnaturlige eller eventyr. Julenissen er like usannsynlig som gud. Du leser nå nettstedet til en av Norges mest liberale og rasjonelle menn. Jeg mener ideologi og rasjonelle holdninger henger sammen. Overskriften er kun et blikkfang for flere klikk. Det er ganske rart at vi stemmer på politikere som tror på det overnaturlige, at vi lar slike personer styre livene.

Jeg forsvarer riktig nok trosfriheten, en av mange viktige friheter.

Hvis det var beviselig at gud fantes, ville unge Solvik bedt om en tjeneste i dag; nemlig et godt resultat i Spania i kampen mellom Barcelona og Liverpool. Herregud, det kommer til å bli fryktelig spennende. Avspark klokken 21:00 og Viasport1 viser kampen.

Barcelona, en fantastisk fotballklubb med et fenomenalt lag. Liverpool, en fantastisk fotballklubb med et fenomenalt lag. Det kan bli en sinnssyk kamp i kveld på Camp Nou.

Dette er den første av to kamper i semifinalen i Champions League. Vinneren får spille finale i den gigantiske turneringa.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,90, 3,75, 4,15.
Betsson: 1,91, 3,80, 4,25.
Expekt: 1,95, 3,80, 4,40.
Coolbet: 1,95, 3,80, 4,45.
Unibet: 1,87, 3,90, 4,30.
Nordicbet: 1,91, 3,80, 4,25.
Bethard: 1,90, 3,75, 4,25.
Norsk Tipping: 1,85, 3,60, 3,90.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Kampen blir ekstra spennende
Oddsen gjør idrett ekstra spennende. Det er helt spesielt med penger på en fotballkamp og enkelthendelser avgjør om du tjener eller taper penger. Veddemål og hyggespill gir idrett en ny dimensjon.

Selv om norske myndigheter mener de private aktørene i det norske markedet opererer ulovlig i Norge, har selskapene tillatelser i land med mer liberale politikere enn det Norge har. Det er ikke ulovlig å bruke penger hos internasjonale aktører!

Norske politikere misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Å bruke internasjonale aktører er å vise solidaritet med land som har langt dårligere økonomi enn Norge, og Norge har romslig økonomi på grunn av petroleumsnæringen.

Malta har hatt stor økonomisk vekst de siste årene. Én av årsakene er myndighetenes satsing på spilleselskap, noe Det internasjonale pengefondet bekrefter. At store folkemasser kommer seg ut av fattigdom er én av mange fordeler med globaliseringen. Dersom Stortinget fikk bestemme ville Malta fortsatt slitt økonomisk. Proteksjonisme smaker aldri godt!

YNWA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar