Det kan bli herlig utbetaling på tippekupongen i dag. Det er cirka to millioner kroner i bonuspotten

Er du en av dem som gir blaffen i tippekupongen? Vel, du går glipp av ganske mye!

Det er spesielt å sitte med tippekupongen mens du ser eller følger fotballkamper. Når det kommer skåring/skåringer, sjekker du kupongen om det går din vei. Tippekupongen kan være bedre enn rusmidler, det kan være bedre enn sex. Forutsetningen for den gode opplevelsen, er at du har tippet godt. Altså ligger an til gevinst.

Tippekupongen var det som skapte min interesse for gambling og fotball. Jeg var veldig ung, veldig ung da de først kupongene ble levert inn. Én av gangene glemmer jeg aldri! Det var lørdag ettermiddag og tippekamp på NRK. Jeg hadde, på vegne av meg selv og gamla, levert inn kupong. Tippekampen var over og resultatene tikket inn. Jeg hadde elleve rette tippetegn og manglet kamp nummer ni, Birmingham mot Huddersfield. På min kupong var det hjemmeseier.  Jeg var alene hjemme og kunne ikke sitte rolig i stolen. Kampen endte 2-2 og tippetegnet U. Premieprognosen for 12 rette var over 300 000 kroner. Det var mye penger for en veldig ung gutt. Vi fikk utbetalt litt over 10 000 kroner.  Det hører med til historien, ifølge avisene på mandag, at Birmingham ledet og Huddersfield utlignet like før slutt. Noen få minutt fra flere hundre tusen kroner, er et minne for livet!

Fordelen med tippekupongen, er at det gir mye underholdning til lav pris. Du bestemmer hvor mye penger du vil bruke. Det samme kan vi si om oddsen, men det er noe spesielt med 12 kamper plukket ut av staten; litt som en konkurranse mellom borgerne i Norge. Det er forresten synd det er 18-årsgrense. Barn og ungdommer bør oppleve den magiske opplevelsen mange riktige tippetegn kan gi! Tipping, spill og underholdning, bør være et foreldreansvar med få politisk vedtatte reguleringer!

Bonuspotten på fulltidskupongen i dag er cirka to millioner kroner. Det betyr at det kan bli heftig utbetaling for 12 riktige tippetegn. Bonuspotten på pausespillet er cirka 400 000 kroner.

Innleveringsfristen hos en kommisjonær eller Norsk Tipping på nett, er satt til klokken 17:55.

Tippekupongen er nam!

Grasrotandelen
Bruker du Norsk Tipping, gir du politikerne makt over idrett og kultur i Norge. Én klar ulempe, men du støtter også et lag eller en forening gjennom Grasrotandelen; en klar fordel!

Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. En herlig ordning mange i frivillig sektor nyter godt av. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Med offisiell konkurranse på markedet, kunne ordningen vært videreutviklet.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du inn tippekupongen i dag på nett eller hos en kommisjonær, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar