Skal du ha lodd i påskelotteriet i Honningsvåg? Da må du besøke Karl A Hansen så raskt som mulig

Fotballgruppa har tatt kontakt og meddelt, at det kun er noen få lodd igjen i påskelotteriet. I perioden fra 23. februar har fotballgruppa og Honningsvåg Supporterklubb solgt nesten 2 250 lodd, viktig bidrag for å finansiere aktiviteten i fotballgruppa.

Trekningen blir offentliggjort i Radio Nordkapp den 11. april. Det er ti gevinster i lotteriet. Vinneren av førstepremien får velge mellom båt og ATV. Hvis skribenten vinner, og ja; jeg har kjøpt min andel av lodd, er det egentlig familien som bestemmer premien. Hvis ingen trenger båt eller ATV gir jeg gjerne premien tilbake til fotballgruppa.

Det er kun 10-15 lodd igjen og Karl A Hansen selger loddene!

Dette lotteriet er egentlig kjent som skuterlotteriet, et lotteri jeg startet som leder i fotballgruppa for mange, mange år siden.

Lotteri er viktig
Når vi snakker om gambling, er det ofte snakk om tilbud hos spilleselskapene. Lotteri, for øvrig også en form for veddemål, er veldig viktig for frivillig sektor i mange lokalsamfunn. Norge har en streng lotterilovgivning gjennom Lotteriloven, for streng etter skribentens smak.

Mange lag og foreninger er avhengige av lotteriene, inntektsbringende arrangement som finansierer en voldsom stor aktivitet. Når det gjelder lokale lotteri, er det viktigst å delta. Vinne premier bør ikke bety mye. Hver tusenlapp som kommer inn på lotteriene er avgjørende for lokal kultur og idrett.

Uansett størrelse på offentlig sektor, og Norge har en gigantisk offentlig sektor, byene og tettstedene dør ut uten frivillig sektor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar