Betsson trolig med rekordutbetaling for e-sport

Markedet for konkurranser i dataspill blir større og større. For bookmakere er e-sport-interessen trolig ubegrenset. Den teknologiske utviklingen har gjort sitt til at vi lever i en fin tid, til formynderes store fortvilelse.

Betsson meldte i dag, at en mann fra Buskerud har vunnet over 200 000 kroner på e-port. Det er trolig rekordutbetaling i Betsson-sammenheng.

En mann i tyveårene fra Nedre Buskerud hadde valgt ut tretten forskjellige oddsvalg, og totalt ble oddsen hele 813,57. Med en innsats på 250 kroner kunne han juble for en utbetaling på 203 392,5 kroner da resultatene gikk hans vei, ifølge Betsson.com.

På oddskupongen hadde han med de tradisjonelle oddsvalgene tennis, fotball og basket, men majoriteten av valgene var på e-sporten Counter-Strike: Global Offensive.

Betsson tilbyr odds på blant annet FIFA, League of Legends, Dota 2, Counter Strike, Overwatch og Starcraft 2, som alle er store e-sporter. Betsson ser en klar vekst i interessen for å tippe på e-sport. Markedet for slike veddemål er sannsynligvis gigantisk, ekstremt stort.

Veddemål kombinert med dataspill er nam!

Politikk
Skribenten som er en politisk nerd, har sett økt interesse blant politikere for e-sport. Statsminister Erna Solberg åpnet i mars Norges første e-sport-hus, og stortingsrepresentant Grunde Almelan (V) har stilt e-sport-spørsmål til kulturminister Trine Skei Grande (V).

I tillegg har staten gjennom selskapet Norsk Tipping inngått e-sport-avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar