Absurd tippehistorie fra Nøden Pub

Liverpool-seier og mange skåringer gir god stemning hos fotballpuben i Honningsvåg, Nøden Pub.

Det var Christian Ellingsen som kom best ut av historien og tok poeng i konkurransekampen mellom Liverpool - Huddersfield Town, en kamp Liverpool vant 5-0.

John Gunnar Broks sa til Steve Aleksander Eliassen før arket kom, at det ville bli 5-0 i konkurransekampen. Eliassen skulle egentlig tippe 5-0, men skrev 4-0 på arket ettersom gode gamle Broks på forhånd sa 5-0. Broks skrev 4-1. Christian Ellingsens, Steves svigerbror, skulle tippe 4-0, men ettersom unge Eliassen hadde tippet dette resultatet tok Ellingsen 5-0. Synes du dette virker kaotisk? Det er egentlig det, på grunn av John Gunnar Broks første setning om 5-0 seier til Liverpool. Christian Ellingsen tok dermed sitt første poeng i tippekonkurransen, og Steve Aleksander surmulte etter kampen til tross for at laget hans vant 5-0.

Det var åtte deltakere i tippekonkurransen fredag kveld. En flott fredag kveld hos Nøden Pub, som holder åpent til klokken 02:00 på fredager.

Tippekonkurransen er et samarbeid mellom Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s, en klubb med en medlemsmasse på 233.

(Artikkelen først publisert på Utelivinordkapp.no)

2 kommentarer:

  1. Å Christian reiv i en halvliter.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett