Når du føler naboens nerver på kilometers avstand

Helge Willy Tauselv i Turngata, ja naboen i paradegata på cirka 71 grader nord, er Leeds-supporter, sånn skikkelig Leeds-supporter. Han er nervøs foran kveldens toppkamp.

Ja, det blir en godbit for oss som liker fotball i kveld. Leeds får besøk av West Bromwich Albion, toppkamp i Championship. Avspark klokken 20:45, Viasport 2 viser oppgjøret.

Begge klubbene kjemper om opprykk til Premier League. Begge klubbene har lyst på opprykk! Akkurat nå innehar både Leeds og West Bromwich Albion play-off-plass. Leeds ligger på tredjeplass, fire poeng foran West Bromwich Albion på fjerdeplass. Herregud, det blir en spennende kveld for supporterne av hjemme- og bortelaget.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,20, 3,40, 3,25.
Betsson: 2,21, 3,45, 3,20.
Expekt: 2,24, 3,50, 3,35.
Coolbet: 2,30, 3,40, 3,25.
Unibet: 2,20, 3,50, 3,35.
Norsk Tipping: 2,05, 3,10, 3,10.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Spennende
Oddsen gjør fotballkampen ekstra spennende! Det er mange aktører i markedet du kan bruke til spill, aktører som driver lovlig gjennom lisenser i land med mer liberale politikere enn det Norge har.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Om politikerne bruker dine penger fornuftig? Vel, det er det svært delte meninger om!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar