Eva Ulriksen, vel blåst!

Akkurat nå er Eva Ulriksen muligens litt stresset foran årsmøtet fredag kveld. Når dirigenten hever årsmøtet i håndballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, vil hun trolig sitte igjen med en fantastisk følelse.

Skribenten har flere ganger hatt lignende følelse etter år med frivillig arbeid innenfor idrett, altså ren dugnad eller uegennyttig innsats. Følelsen med å overlate roret til andre, spesielt etter at en god jobb har blitt utført, er enormt deilig.

Radio Nordkapp melder at Eva Ulriksen har takket nei til gjenvalg som leder i Turns håndballgruppe. Det er forståelig ettersom hun har sittet i vervet i alle fall i tre valgperioder, pluss en rekke år som styremedlem i håndballgruppa. I idrettssammenheng i Nordkapp er det faktisk en gigant som gir seg med styrearbeid i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Under Evas regime har aktiviteten i håndballgruppa økt til et svært høyt nivå og økonomien i gruppa er god. Mer er det vanskelig å forlange fra et styre og styreleder i en breddeklubb. Det eneste minuset, og det kan vi ikke klandre Eva for, er at Turn skulle vunnet flere seriemesterskap. Å være best er en god målsetting for alle idrettslag!

Vel blåst, Eva Ulriksen. Du har lagt ned en imponerende innsats i håndballgruppa!

(Bloggpost uten gambling. Greit av og til ja)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar