Hvis Manchester City vil vinner de denne kampen med komfortabelt resultat

Med full innsats skal det være klasseforskjell mellom Manchester City og Burton Albion. Det er Premier League mot League One i semifinalen i ligacupen i kveld.

Avspark klokken 20:45. Viasat 4 viser kampen fra Etihad Stadium i Manchester. Dette er kamp én av to.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier med handicap 0-2.
Comeon: 1,32.
Betsson: 1,40.
Expekt: 1,32.
Coolbet: 1,37.
Unibet: 1,30.
Norsk Tipping: 1,36.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Enorme utvalg
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

Skribenten har naturlig nok benyttet seg av velkomstbonuser hos de ulike aktørene, men likevel er det Comeon.com som er mitt faste sted for oddsen. I går gikk det første innskuddet hos Fansbet.com på Tottenham-seier i kampen mot Chelsea. Tottenham vant og fortjenesten ble hyggelig med 2,55 i odds.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Har politikerne for lite penger, øker de skatter og avgifter. Derfor har Norge et høyt skatte- og avgiftsnivå, i tillegg til oljen som er dopet i økonomien.

Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger! Eller så mye penger som politikerne surrer bort, bør de få mindre tilgang til penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra interessante. I dagens ligacupkamp bør spillerne lete etter andre veddemål enn ren hjemmeseier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar