Fansbet, kommersiell aktør med en Grasrotandelen-modell

Skribenten har registrert seg som kunde på Fansbet.com med «Fan-partner», en ordning som ligner på den statlige Grasrotandelen.

Om Fansbet.com blir mye brukt av skribenten, kommer an på om jeg liker nettstedet og om betalingen er trygg. Oddssettingen betyr lite, men er ikke uten betydning.

Ett av argumentene fra formyndere mot kommersielle aktører i markedet, er at de ikke gir noe tilbake til samfunnet. Ettersom politikere har vedtatt forbud mot selskapene, er det vanskelig å gi noe tilbake. Fansbet.com har valgt en «Fan-partner- ordning», noe som virker forlokkende.

Klubben jeg ville ha som «Fan-partner» var ikke på listen. Jeg sendte e-post og håper klubben i mitt hjerte blir en del av registeret til Fansbet.com.

Det første innskuddet hos denne aktøren ble brukt på Tottenham-seier i kampen mot Chelsea. 2,55 i odds er mer enn godt nok for undertegnede.

Fansbet.com er en del av FansBet-familien, eid av Rush Partners Ltd. FansBet.com opereres av Viral Interactive Limited. Det er lisensiert og regulert av UK Gambling Commission og de maltesiske spillmyndighetene med hovedkontor på Malta.

Norsk spillpolitikk gjør at vi går glipp av slike selskap i Norge, selskap som har gitt Malta økonomisk vekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar