HT & IF fikk inn 403 916.95 kroner i Grasrotandelen i fjor og fortjener hver krone

Skribenten støtter Honningsvåg Turn & Idrettsforening gjennom den statlige ordningen Grasrotandelen. Hver gang jeg leverer tippekupong, Lotto-kupong, Vikinglotto-kupong, Joker og Eurojackpot får idrettslaget i Nordkapp penger. På grunn av spillpolitikken er det offisielt ingen i Norge som tjener penger når jeg bruker internasjonale aktører til oddsen. Det ansvaret har politikerne!

Det er ikke medlemskapet mitt i HT & IF som gjør at jeg har idrettslaget som grasrotmottaker. Jeg vet, av egne erfaringer, at pengene blir brukt fornuftig. Pengene kommer barn og ungdom til gode, grupper jeg mer enn gjerne støtter.

Hele e-posten fra Norsk Tipping:
«På vegne av HONNINGSVÅG TURN & IDRETTSFORENING vil Norsk Tipping takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen.
Din grasrotmottaker mottok kr 403,916.95 i 2018. Det er midler som bidrar til at de kan fortsette sitt verdifulle arbeid. Dette har du vært med på! Over én million andre personer har også valgt seg en grasrotmottaker, noe som har generert hele 649 millioner kroner totalt til Grasrotandelen i 2018.

Norsk Tippings overskudd går til idrett, kultur og humanitære formål. Grasrotgivere som deg øremerker midler, og sørger dermed for at deler av overskuddet går direkte til din forening. Noen får litt, andre får mye, men til sammen blir det en stor sum til frivilligheten i Norge. Det betyr veldig mye for veldig mange.

Midlene fra Grasrotandelen kan for eksempel bidra til at et lite fotballag endelig får nye drakter, at skolekorpset kan dra på studietur til utlandet eller at barn på sykehus får en litt bedre hverdag. 

Vil du tipse andre om hvordan de kan hjelpe? Det er nemlig fortsatt mange som spiller hos oss som ikke har registrert seg som grasrotgiver. Sjekk gjerne ut hvordan du kan rekruttere enda flere givere til foreningen din eller laget ditt.»

Har ikke en grasrotmottaker, sørg for å få det neste gang du bruker Norsk Tipping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar