Herrehåndball tenner damer, sånn seriøst tenner damer. Det var nytt for unge Solvik

Under Norges håndballkamp i går, hadde jeg kontakt med tre damer i lokalsamfunnet. Den ene dama kan jeg røpe navnet på, hun heter Anita. Hun var ikke opptatt av kampen, men fokuserte mest på konkurransen vi to skal ha i alpinbakken i Nordvågen i vinter. Selv om jeg trener godt til konkurransen, sitter blant annet i hockey på do, er Anita overbevist om at hun vinner. Jeg gruer meg til konkurransen, en konkurransedag jeg tror vi skal holde hemmelig.

Navnene på de to andre damene holder jeg hemmelig, for de ble tente av kampen på TVen. Uten å røpe de nøyaktige ordene som ble brukt, vil jeg påstå at ordene har 16-årsgrense. Ganske fascinerende! Da strømmen forsvant i Nordkapp, brukte én av dem fargerike gloser. Damer og bannskap er like stygt som menn og bannskap!

Selv om strømmen forsvant på cirka 71 grader nord, fikk vi sett det meste av kampen. Norge var best, men det var aldri ordentlig spennende etter min mening. Også i herrehåndball er det et skille mellom de gode og litt mindre gode lagene.

Saudi-Arabia
I ettermiddag blir det VM-kamp mellom Norge - Saudi-Arabia. Norge er gigantisk favoritt med veldig lav odds.  

TV3 viser kampen klokken 17:30! Og ja, du overlever spillreklamen som blir sendt i løpet av sendingen.

Utvalgte bookmakere med over antall mål:
Comeon: Over 56.5, 1,82 i odds.
Expekt: Over 60,5, 3,00 i odds.
Coolbet: Over 60,5, 2,95 i odds.
Unibet: Over 58,5, 2,48 i odds.
Norsk Tipping: Over 57,5, 1,97 i odds.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Norge vinner trolig kampen, men oddsen på norsk seier er deprimerende lav hos bookmakerne. Velg andre veddemål! Hos private aktører med lisenser i mer liberale land enn Norge, er valgmulighetene mange.

Oddsen gjør det spennende
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks.

Et innskudd på for eksempel 200 kroner, er to pils på byen eller en pakke tobakk. Eller det med tobakk var dumt skrevet. Tobakk i Norge koster langt mer enn 200 kroner. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene. Vi har skattekåte politikere fra samtlige av stortingspartiene! I økonomisk politikk er det nyanser som skiller de såkalte høyre- og venstrepartiene. Eller for å være helt ærlig; høyreparti er ikke representert på Stortinget. Det er en stor sosialdemokratisk masse i nasjonsforsamlingen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør både fotballkamper og håndballkamper ekstra interessante og i dag er det mange valgmuligheter i de ulike oddsmenyen. Velg den aktøren du liker best, uansett om det er en privat aktør med lisens i utlandet eller den norske staten i regi av Norsk Tipping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar