Trond Giske ønsker digitalt salg av bingoblokker

Norsk Lokalradioforbund har for lengst foreslått at lokalradiostasjoner skal få selge radiobingoblokker digitalt. I regjeringen går det rimelig sakte, uansett hvem som utgjør regjeringen. Regjeringspartiene Høyre, FrP og Venstre får nå hjelp fra Arbeiderpartiets Trond Giske til å få opp tempoet.

Giske har sendt et skriftlig spørsmål til kulturminister Trine Skei Grande. Stortingsrepresentanten spør om hvilke hindre gjør at lokalradioer som er godkjent for å ha bingo, ikke kan selge bingoblokker digitalt?

-- Lokalradioen er en viktig samfunnsinstitusjon i distriktene, og en enklere distribusjonsordning for bingoblokker, kan bidra til å styrke inntektsgrunnlaget. Det har Trond Giske skrevet i begrunnelsen for det skriftlige spørsmålet.

Kulturminister Trine Skei Grande har foreløpig ikke besvart spørsmålet, men svaret kommer. Forhåpentligvis ser regjeringen ingen utfordringer med at lokalradiostasjoner får selge bingoblokker digitalt.

Radiobingo er den viktigste inntektskilden til mange lokalradiostasjoner. Når du spiller bingo støtter du opp om mediemangfoldet. Og ja, radiobingo er herlig pirrende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar