Nettavisen tipper Liverpool-tap

Det er Wolverhampton Wanderers og Liverpool som starter julefotballen på balløya med kamp i kveld klokken 21:00. TV 2 Sport Premium viser Premier League-oppgjøret.

Nettavisen mener Liverpool kan tape kveldens kamp. Argumentasjonen er enkel, nemlig at Liverpool snart taper en fotballkamp i ligaen. Om Nettavisen får rett? Forhåpentligvis ikke, ifølge oss som heier på Englands stolthet.

Liverpool leder ligaen, kun avgitt seks poeng. Wolverhampton Wanderers innehar 7. plassen, 20 poeng bak Liverpool.

Spillselskapene har satt oddsen lavt på Liverpool-seier og høyt på Wolverhampton Wanderers-seier, fristende høyt på hjemmeseier.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 6,75, 4,00, 1,57.
Betsson: 6,85, 4,05, 1,59.
Expekt: 6,50, 4,13, 1,60.
Coolbet: 6,70, 3,95, 1,62.
Unibet: 6,80, 4,05, 1,59.
Nordicbet: 6,75, 4,05, 1,59.
Bethard: 6,65, 3,95, 1,57.
Norsk Tipping: 5,70, 3,70, 1,50.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Brukbart med valgmuligheter
Til å være fredag, er det bra med fotballkamper i oddsmenyen til bookmakerne. De utenlandske aktørene i det norske markedet, er mye bedre enn Norsk Tipping. Norske politikere misliker de utenlandske selskapene fordi de ønsker at du skal gi inntekter til staten, penger politikerne kan fordele til mer eller mindre gode formål. Selv om norske politikere fører en proteksjonistisk politikk, er det lovlig å benytte de utenlandske bookmakerne. Det er rett og slett fornuftig å vedde hos aktører med god odds og mange valgmuligheter.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene er valgmulighetene de tilbyr.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende og det er spenning selv med små beløp som innsats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar