Vi satte hjemme, drakk øl og kikket på hesteløp i sakte film

Skribenten hadde en periode sammen med noen kompiser der helger ble brukt til øl og hesteløp i sakte film fra videospilleren før kuponger ble levert inn til Norsk Rikstoto. Vi vant aldri store penger, men øl-kvelder med kompiser var veldig minnerike kvelder. Noen fredager drakk vi mye mer øl enn andre fredager, men det var hyggelige fester. Det var kun én av kompisene som hadde kunnskaper om hesteløp. Vi andre lot som vi kunne.

Den kunnskapsrike kompisen har vunnet mange ganger og mye penger siden ungdomstiden med øl og hesteløp på video. Har du først fått sansen for hesteløp, er det en hobby som kan pågå i mange år.

For tiden er det mulig å vinne penger på hest, uten gode kunnskaper om idretten. Lyntoto er et godt alternativ fra Norsk Rikstoto.

Lørdag har Rikstoto gull-jackpot med 18 millioner kroner til en eventuell alenevinner. Innleveringsfristen er satt til klokken 15:00.

Norsk Rikstoto er en frittstående, næringsdrivende stiftelse som ble etablert 24. september 1982 av Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Jockeyklub (NJ). Stiftelsen har et overordnet ansvar for all totalisatorvirksomhet og en overordnet økonomisk styring av hestesporten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar