Har du ventet på vekking fra Norsk Tipping?

Norsk Tipping har enorme spillerom for markedsføring av selskapet og spillene. Selskapet benytter seg av ressurser og rommet enerettsmodellen gir.

De siste dagene har staten gjennom Norsk Tipping gjennomført en vekkekonkurranse, en konkurranse med relativt høye pengepremier. I Norge er det vanskelig for private aktører å gjennomføre lignende stunt, én av flere årsaker til at politikerne forsvarer den norske spillpolitikken. Ja, vekkekonkurransen er markedsføring av Norsk Tipping og dermed enerettsmodellen.

Fra mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober har Norsk Tipping telefonvekket en halv million nordmenn, tallet en halv million fra Norsk Tippings nettsted. Hver dag har én av dem som har bestilt vekking fått en svært god morgen i form av en pengepremie. Mandag til torsdag var det 50 000 kroner i premie, i dag én million kroner i premie. Millionvinneren ble Joachim Torkelsen fra Sola.

Artig med slike konkurranser, men svært urettferdig at private bookmakere ikke kan gjøre det samme i Norge på grunn av en politisk kurs staget ut av Stortinget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar