Tror nok naboen, Helge Willy Tauselv, setter penger på Sheffield Wednesday

Jeg har hyggelige naboer, kanskje så hyggelige naboer det er mulig å ha. Én av naboene, Helge Willy Tauselv, er Leeds-supporter, herregud han er Ledds-supporter. Mens jeg vil snakke om damer og sånn, dreier han samtalen inn på Leeds.

Landslagsperioden er over og ligaspillet starter opp igjen. I kveld kan vi som liker fotball kose oss med Sheffield Wednesday mot Middlesbrough i Championship, en kamp Viasport 2 viser klokken 20:45. Hvis Skavlan og Lindmo svikter, er veien kort til en fotballkamp fra England.

Sheffield Wednesday ligger på sjetteplass, tre poeng bak Middlesbrough på fjerdeplass. Naboen mener Middlesbrough er et ustabilt bortelag.

Utvalgte aktører med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier.
Comeon: 3,45, 3,20, 2,20.
Betsson: 3,45, 3,20, 2,21.
Expekt: 3,45, 3,20, 2,21.
Coolbet: 3,80, 3,30, 2,30.
Unibet: 3,60, 3,25, 2,20.
Norsk Tipping: 3,00, 3,05, 2,10.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Vanvittige kuponger
Selv om jeg og naboen deler lidenskapen for fotball, er det stor forskjell på oss når det gjelder gambling. Jeg satser gjerne større beløp på ett eller to veddemål. Naboen velger åtte, ni og ti objekt til veldig høy odds. Når han får inn kuponger blir fortjenesten fantastisk målt i prosent. Selv om han vinner sjelden på grunn av mange kamper på kupongene, har han imponerende teft. Det er godt gjort å få inn åtte og ni kamper på en kupong med ti veddemål.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar