Oddsen, klassetreff og guttesex

Jeg føler meg som en 20-åring eller en mann i begynnelsen av 20-årene. Jeg er i god form, jeg er svært liberal og det er få skyer i horisonten. Livet er såpass uforutsigbart at dette kan snu i løpet av få minutt, men så lenge man er klar over at livet er skjørt er det mulig å takle det meste.

Ettersom vi har klassetreff til sommeren, er jeg fullt klar over at jeg er eldre enn det jeg føler meg. Børge Storaas minner meg stadig på klassetreffet og dermed alderen.

73-årgangen ja, en veldig sær årgang i Nordkapp. Dette var det siste trinnet ved Honningsvåg skole med tre klasser; A-klassen, B-klassen og C-klassen. A-klassen var engler, perfekt faglig og oppvokst under et svært strengt regime i mange av de ni skoleårene. B-klassen var en typisk SV-klasse. Vi var ganske dårlige på fag, men veldig god på kos. C-klassen, en veldig merkelig klasse med blanding av alt; litt som posen med bridgeblanding.

Jeg må si at elevene i A-klassen endret seg da de ble voksne. For 10 år siden på Turn, satt vi guttene bak tvillingene. Ja da, vi var gode og brune. Hver gang glasset til Lena var tomt, sørget vi for at hun fikk et nytt glass med sterkt innhold. Etter et par timer ble søsteren sint, snudde seg og sa:
--Faen i helvete. Det var jo meg dere var forelsket i, ikke Lena. Få en dram!

Ja da, vi guttene knakk sammen av denne kommentaren. Vi snakker fortsatt om Turn-festen når vi mimrer om klassetreffet som ble arrangert for ti år siden. Til sommeren møter vi trolig Lena og Line igjen.

I forbindelse med klassetreffet, har jeg og en klassekompis fleipet om rå guttesex i juni; kun for at vi skal prøve det ut. De siste månedene har det vært mange artige snapper mellom oss. I går lovet klassekompisen uavgjort i kampen mellom Leicester og West Ham, en kamp han selv hadde på oddsen. West Ham ledet lenge, kompisen var helt sikker på at kampen skulle ende uavgjort. Han ba meg slappe av i snapp eller snapp. Like før slutt fastsatte Onyinye Ndidi sluttresultatet til 1-1 og den siste videosnutten kom fra kompisen.

--Du Solvik, nå slipper vi å ha sex i juni. Vi har vunnet så mye penger på oddsen at vi kjøper noen pornofilmer, sa han.

Oddsen gjør livet artigere, også for gamle klassekamerater.

#Frihet
Kampen mellom Leicester og West Ham var artig og spennende. Desto mer sørgelig er det i dag der man antar at Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha omkom i helikopterulykke ved stadion lørdag kveld. Fra en superspennende fotballkamp og rett i døden. Ulykken er en påminnelse om at det er viktig å nyte livet. #Frihet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar