El Clásico

Det er ingen andre utveier for skribenten i dag enn å tegne nok et abonnement. Det begynner å bli mange av dem, men herregud; El Clásico gjør meg tent!

Klokken 16:15 i dag er det El Clásico, kamp mellom Barcelona og Real Madrid. Strive viser kampen. For en billig penge er det mulig å bli Strive-kunde. El Clásico er kvalitets ala-carte i den mangfoldige fotballmenyen.

Barcelona har startet sesongen godt med 2. plass i ligaen og 18 poeng på ni kamper. Real Madrid har vært en skuffelse så langt i sesongen. Åttendeplass i La Liga er en katastrofe for den gigantiske hovedstadsklubben. Hvor skribenten setter penger i dag er ikke avgjort. Barcelona er for tiden det beste laget, men Real Madrid er Real Madrid. Oddsen på borteseier er sykt god.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,86, 3,85, 3,90.
Betsson: 1,90, 3,90, 3,80.
Expekt: 1,90, 3,97, 3,95.
Coolbet: 1,92, 3,92, 3,93.
Unibet: 1,88, 3,95, 3,95.
Nordicbet: 1,90, 3,90, 3,80.
Bethard: 1,86, 3,95, 4,15.
Norsk Tipping: 1,92, 3,15, 3,35.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

200 kroner, det er to pils på byen eller en pakke tobakk. Eller det med tobakk var dumt skrevet. Tobakk i Norge koster langt mer enn 200 kroner. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene. Vi har skattekåte politikere fra samtlige av stortingspartiene!

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra interessante!

El Clásico er noe av det beste fotballsupportere kan oppleve! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar