Mer TV-reklame for Norsk Tipping

Vi kan, selv om mange formyndere bruker sosialpolitiske argument for spillpolitikken, forvente mer TV-reklame for Norsk Tipping og Vikinglotto i neste uke. Reklamen Norsk Tipping kjøpte hos TV-kanaler denne uken var god butikk for det statlige selskapet.

Det var ingen spillere som fikk full klaff onsdag kveld. Dermed blir førstepremiepotten om én uke cirka 239 millioner kroner. Den summen kommer Norsk Tipping naturlig nok til å markedsføre rått, selv om det er svært vanskelig å vinne pengene.

Seks rette var det to personer som fikk. En av disse var ei norsk kvinne bosatt i Akershus og hun vant 2 579 560 kroner, ifølge Norsk Tippings nettsted.

Omsetningen i Vikinglotto var 62 494 548 kroner. Det er noen millioner mer enn det som er vanlig i dette spillet, ifølge tall fra denne bloggen.

Joker
Ei Bærum-dame vant 2 135 000 kroner i Joker. Deler av disse pengene får vinger ettersom hun lover både bryllupsreise og juleshopping i New York. Når du vinner millioner i spill, er det fornuftig å sløse litt.

Omsetningen i Joker var 7 233 000 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar