Kamp mellom gamle storheter

Det lukter toppdivisjonen av navnene Queens Park Rangers og Aston Villa, men det var før. Nå har klubbene grodd fast i Championship, i alle fall inntil videre.

Queens Park Rangers har en stolt historie, riktig uten veldig mange pokaler.

Aston Villa har vært en gigant, selv om det er noen år siden klubben var blant de beste. Det er noe ordentlig engelsk fotball over Aston Villa. En veldig gammel klubb som de siste tiårene har vært en toppklubb. Eller klubben rykket ned fra Premier League sesongen 2015/16. Premier League uten Aston Villa har vært litt rart. Aston Villa er forresten favorittklubben til Prins William. Det er også en klubb Comeon-ambassadør John Carew har spilt i. De to kommer til å følge med på kveldens kamp.

Kampen blir spilt på Loftus Road Stadium London, hjemmebanen til Queens Park Rangers. Avspark klokken 20:45, og Viasport 2 viser kampen.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,50, 3,30, 2,85.
Betsson: 2,45, 3,35, 2,80.
Expekt: 2,58, 3,38, 2,87.
Coolbet: 2,68, 3,40, 3,00. (Kamp i Kongen av England)
Unibet: 2,60, 3,30, 2,85.
Bethard: 2,55, 3,35, 2,85.
Norsk Tipping: 2,45, 3,05, 2,50.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Spennende
Oddsen gjør fotball ekstra spennende. Svikter Skavlan og Lindmo i kveld, sett inn litt penger hos en bookmaker og sats på kampen. De utenlandske aktørene er naturlig nok mye bedre enn den norske staten.

Det er lovlig å benytte de utenlandske aktørene, selv om mange norske politikere misliker disse bookmakerne. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger! Eller sagt på en annen måte; hos de utenlandske aktørene går idrettspresident Tom Tvedt glipp av inntekter og det er jo en fordel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar