I dag starter dagen med høydepunktet

Hvis du er på restaurant, starter du ofte med forretten før du går løs på hovedretten. Ser du på påskekrim blir drapsmannen ofte avslørt på slutten. Har du sex kommer….. Ja, du skjønner. I dag starter dagen med hovedretten, fasiten og «orgasmen». Det er klart for Chelsea mot Manchester United i Premier League. Herregud, det blir spennende!

TV 2 Sport Premium viser kampen, avspark klokken 13:30.

Chelsea har vært imponerende god så langt denne sesongen. Laget ligger på 2. plass i Premier League og har kun avgitt fire poeng. Manchester United har vært tilsvarende dårlig og ligger på åttendeplass. Laget til Joseé Mourinho har fremstått som nedrykkskandidat. Det har vært skremmende dårlig i flere av de åtte første kampene. Samtidig vet vi at Manchester United har mange gode spiller, er en gigant. Se på en skjerm fra klokken 13:30 i dag!

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,68, 4,00, 5,35.
Betsson: 1,72, 3,90, 5,35.
Expekt: 1,71, 4,00, 5,45.
Coolbet: 1,74, 3,95, 5,20.
Unibet: 1,68, 4,05, 5,50.
Nordicbet: 1,72, 3,90, 5,35.
Bethard: 1,71, 3,95, 5,20.
Norsk Tipping: 1,70, 3,50, 4,20.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Setter et lite beløp på Utd
Skribenten bruker Comeon.com, én av aktørene norske politikere vil ha ut av det norske markedet. Det er mange fordeler med internasjonale aktører og Comeon.com har gode bonusordninger.

Ettersom oddsen er veldig høy på Manchester United-seier, setter jeg et lite beløp på borteseier. Rett og slett fordi oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende. Jeg tipper kampen blir jevn og med 5,35 i odds er det verdt risikoen veddemål innebærer.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Se gjerne på statsbudsjettet eller kommunebudsjettet ditt kommunestyre snart skal vedta.

Det er utrolig at norske myndigheter vil ha de utenlandske aktørene «ditt pepperen gror», men Statens pensjonsfond utland, populært kalt oljefondet, satser gjerne penger i spillbransjen. Den norske spillpolitikken er inkonsekvent på mange av områdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar