En viss fare for England-tap

Basert på tidligere kamper i Uefa Nations League, er Spania favoritt mot England. Kampen har avspark klokken 20:45. TV 2 Zebra viser oppgjøret.

Spania har plukket seks poeng på to kamper, mens England har ett poeng etter ett tap og én uavgjort kamp i Uefa Nations League. Hos bookmakerne er Spania storfavoritt i Sevilla.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier.
Comeon: 1,62, 3,85, 5,75.
Betsson: 1,63, 3,90, 5,65.
Expekt: 1,64, 4,02, 5,80.
Coolbet: 1,68, 4,05, 6,32.
Unibet: 1,66, 3,90, 6,00.
Norsk Tipping: 1,60, 3,50, 5,00.

Skribenten er England-supporter og oddsen er så høy på borteseier, at det blir satt penger på favorittlaget. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Prøv en internasjonal aktør
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med dagens kamper.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar