Ansvarlig spill og aldersbestemt gambling

Argumentasjonen for den norske proteksjonistiske spillpolitikken er sosialpolitikk, men vi som har fulgt godt med i politikk gjennom flere tiår vet at politikerne ønsker seg betydelige overskudd i Norsk Tipping. Overskudd gir tilskudd til mer eller mindre gode tiltak, tiltak som politikerne bruker aktivt i valgkamper til kjøp av oppslutning ved valg.

For oss som mener konkurranse og private aktører er sunt, er det deilig å se kommersielle bookmakere fokusere på ansvarlig spill og aldersbestemt gambling. En av mange aktører som gjør dette, er Play Club. En del av nettstedet har blitt satt av til fornuftig tekst om ansvarlig spill.

At det er aldersgrense for gambling er naturlig, selv om det bør være debatt om hvor grensen skal gå. 18-årsgrense er fornuftig etter skribentens mening, selv både den kriminelle lavalder, stemmerettsalder og seksuelle lavalder er lavere i en del land.

Det er Digital Energy Ltd som eier Play Club. Spillene på nettstedet drives av programvare tilhørende Aspire Global International LTD, et selskap med base på Malta, og som er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority.

Uansett hvem du bruker til spenning og underholdning, aldri spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar