Toppkamp i La Liga

Det er mange interessante fotballkamper i dag, cupkamper i Norge og England, Champions League for kvinner, Bundesliga og La Liga. Én av de mest interessante kampene har avspark klokken 22:00. Skribenten skal prøve å avslutte kveldsarbeidet så raskt som mulig, slik at jeg når mesteparten av oppgjøret mellom Sevilla og Real Madrid; en kamp Strive viser. Avspark klokken 22:00.

Spanske kamper mellom de beste lagene bruker å være morsomme fotballkamper. Sevilla er tradisjonelt et godt hjemmelaget, selv om sesonginnledningen har vært bob, bob. Real Madrid er ett av verdens beste klubblag. Jeg har allerede satt penger på Real Madrid-seier til 1,80 i odds.

Sevilla ligger på 9. plass i La Liga, men med et par veldig gode resultat den siste knappe uken. Real Madrid ligger på 2. plass, kun avgitt to poeng i ligaspillet.

Kveldens kamp kan bli veldig spennende!

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 3,95, 4,00, 1,80.
Betsson: 3,90, 4,10, 1,83.
Expekt: 3,98, 4,27, 1,84.
Coolbet: 3,95, 4,18, 1,86.
Bethard: 4,10, 4,25, 1,83.
Unibet: 3,90, 4,10, 1,85.
Nordicbet: 3,90, 4,10, 1,83.
Norsk Tipping: 3,55, 3,75, 1,70.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Lovlig
Bruk av internasjonale bookmakere er tillatt, selv om debatten i Norge tyder på noe annet. Selskapene, for eksempel nevnt i denne artikkelen, har lisenser i land med mer liberale politikere enn Norge har. Bruk av internasjonale selskap er å vise solidaritet, blant annet med land som ikke har oljedop.

Malta har hatt stor økonomisk vekst de siste årene. Én av årsakene er myndighetenes satsing på spilleselskap, noe Det internasjonale pengefondet bekrefter. At store folkemasser kommer seg ut av fattigdom er én av mange fordeler med globaliseringen. Dersom Stortinget fikk bestemme ville Malta fortsatt slitt økonomisk. Proteksjonisme smaker aldri godt!

Kos deg med spill i kveld, spill fornuftig uten at det er en fasit på hva som er fornuftig. Rett etter radiobingoen til Radio Porsanger skal jeg nyte spansk fotball, med en oddskupong på iPaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar