Liverpool – Chelsea

Normalt er oppgjøret Liverpool – Chelsea en kamp mellom to av de beste lagene i England. Ettersom kveldens kamp er i ligacupen er det mye som tyder på svekkete lag, i alle fall har Liverpool-manager Jürgen Klopp en uvane med «B-lag» i ligacupkamper.

Hva Chelsea gjør i kveld er spennende, men Chelsea har et veldig godt «B-lag».

Avspark klokken 20:45. Viasat 4 viser kampen.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier.
Comeon: 1,83, 3,80, 3,85.
Betsson: 1,87, 3,90, 3,90.
Expekt: 1,89, 4,00, 4,12.
Coolbet: 1,90, 3,85, 3,95.
Norsk Tipping: 1,80, 3,65, 3,40.

For lav odds på Liverpool
Selv om skribenten er Liverpool-supporter, er det fristende med en pengesum på Chelsea i kveldens kamp. Oddsen frister, og Jürgen Klopp kommer til å sende ut et «B-lag» på Anfield.

Veddemål gjør fotballkamper ekstra interessante og nesten fire i odds på Chelsea er godt betalt. Vinner Liverpool, er det kun en glede å tape pengene.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

De internasjonale aktørene er gode på odds sammenlignet med den norske staten!

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar