Jenter 13 selger bedre enn A-laget

Radionordkapp.no, nettstedet til lokalradioen i Nordkapp, måler vi det aller meste. De mest kjente barometrene er sidevisninger, økter, unike brukere, tid, operativsystem og mobilbruk.

Jeg har i høst laget noen saker om Turns jenter 13, og jeg har vært overrasket over hyggelige trefftall på sakene.

I mange fotballklubber regnes A-laget som flaggskipet, det viktigste laget i klubben hvis lag skal karakteriseres på denne måten. A-laget til Turn er laget som får desidert mest oppmerksomhet i Radio Nordkapp, og slik har det alltid vært.

I helgen har det vært to nettoppslag om A-lagsfotball og to oppslag om jenter 13. Det er oppslagene om jenter 13 som vinner «klikk-kampen». Det er spesielt hyggelig tall på artikkelen «Turn møter Porsanger i semifinalen i jenter 13-sluttspillet», men «Porsanger ble kretsmester i jenter 13-klassen» er også hyggelig lesing for oss som følger antall sidevisninger.

Oppslagene i helgen på Radionordkapp.no: Full serierunde i 4. divisjon i helgen (A-lag), Turn møter Porsanger i semifinalen i jenter 13-sluttspillet (jenter 13), Turn slo Indrefjord 6-0 (A-lag) og Porsanger ble kretsmester i jenter 13-klassen (jenter 13). Overskriften på den siste artikkelen ble endret lørdag kveld da det var klart at Porsanger ble kretsmester. Det er flest lesere på jenter 13-sakene, noe som først og fremst betyr at publikum er oppslukt av at det går bra sportslig.

(Bloggpost uten tema gambling)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar