Fantastisk odds på Rosenborg-seier, så god at det frister

Festaften for norsk fotball i kveld, spesielt for supporterne av Molde og Rosenborg. For Molde er det viktig å slå Rosenborg, for Rosenborg er det viktig å slå Molde.

Rosenborg leder serien, 12 poeng foran Molde på tredjeplass. Molde-seier i kveld hjelper Brann som ligger på 2. plass, fire poeng bak Rosenborg.

Både Molde og Rosenborg har vært i god form den siste tiden.

Rosenborg har de siste årene vunnet seriekampene mot Molde.

Eurosport Norge viser kampen klokken 20:00. Dette kan bli en utrolig pirrende kamp på Aker Stadion.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,45, 3,55, 2,95.
Betsson: 2,39, 3,50, 2,85.
Expekt: 2,42, 3,57, 2,98.
Coolbet: 2,50, 3,60, 3,10.
Unibet: 2,40, 3,45, 2,88.
Nordicbet: 2,40, 3,50, 2,90.
Bethard: 2,45, 3,50, 2,90.
Norsk Tipping: 2,50, 3,25, 2,50.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Kan være vanvittig spennende
Å se en fotballkamp man har veddet på kan være vanvittig spennende. Det skal ikke mye penger til før det kribler i magen, følelser som gjør livet ekstra interessant.

Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med dagens kamper.

Hvis du har brukt opp bonusen din, kan likevel 100 eller 200 kroner gi en hyggelig gevinst.

Det er ikke alle bookmakere som godtar innskudd på 100 kroner. Hvis du blir nektet, velg en annen aktør. Konkurranse gir valgmuligheter og et herlig mangfold. Comeon.com, selskapet skribenten bruker, godtar en hundrelapp!

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Skribenten setter penger på Rosenborg-seier, først og fremst fordi oddsen er veldig høy og dessuten er Rosenborg et godt fotballag som trolig vinner Eliteserien sesongen 2018.

Dette blir spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar