Pussig at politikere og idrettstopper som forsvarer enerettsmodellen, benytter internasjonale selskap

I kveld kan publikum og TV-seere i Norge kose seg med toppkamp, toppkamp fra Championship i England. Leeds får besøk av Middlesbrough, oppgjør mellom de to beste klubbene i ligaen så langt i sesongen.

Både Leeds og Middlesbrough har avgitt to poeng på de fem første kampene. For alle Leeds-supporterne i Norge, og dem er det mange av, er dette artig.

Viasport 2 viser kampen klokken 20:45.

Utvalgte selskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,20, 3,30, 3,35.
Betsson: 2.19, 3,40, 3,30.
Expekt: 2,25, 3,50, 3,40.
Coolbet: 2,28, 3,30, 3,40.
Nordicbet: 2,23, 3,35, 3,30.
Bethard: 2,25, 3,35, 3,40.
Norsk Tipping: 2,05, 3,05, 3,10.

Oddsen gjør kampen ekstra spennende
Veddemål, selv små beløp, gjør fotballkamper ekstra spennende. Hundre kroner i innats kan gi fortjeneste, penger du for eksempel kan bruke på nye veddemål i morgen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne og idrettsbevegelsen misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatter og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger.

Faktisk litt pussig at politikere og idrettstopper som forsvarer enerettsmodellen, benytter internasjonale spilleselskap. Ja, jeg vet om en del. Liv og lære altså.

Flere av de internasjonale selskapene har gode bonusordninger. Veddemål på 100 kroner kan gi et pent utbytte dersom du er dyktig og har flaks.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar