Elleville videoer fra tennis-dame

Når hun sender videoer, ofte via Snapchat, må jeg se videoene alene. Ja, jeg går et sted der ingen kan høre hvem forsendelsene er fra. Lydene fra videoene minner mistenkelig mye om pornofilmer, men det er kun ei dame, ganske sexy i satt alder, som fokuserer på tennis. Enten sender hun video under kamp, forberedelser til kamp eller egentrening. Synd jeg aldri kan røpe navnet hennes, flere av mine venner og allmenheten forøvrig ville blitt overrasket over hvor rape gal hun er i tennis.

US Open pågår og det betyr for tiden mange videoer på mobiltelefonen fra tennis-dama eller tennis-baben. At hun i tillegg benytter oddsen og tjener penger på tenniskampene, er ekstra artig.

At denne dama var sportslig var det siste jeg tenkte på da jeg ble kjent med henne som FrP-politiker for noen tiår siden.

Jeg kan jo forstå henne, selv om jeg fokuserer mye mindre på utseende til mennene som spiller kamp. Tenniskamper er spennende, spesielt med penger inkludert. Utvalget fra US Open er rikelig hos bookmakere, men spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape.

I morgen ettermiddag spiller visstnok Roger Federer, og jeg kan gjøre meg klar til å motta flere videoer som på lyden minner mistenkelig mye om porn.

Oddsen gjør tennis ekstra artig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar