Fantastisk Premier League-oppgjør lørdag kveld

Det blir Premier League-kamp mellom Chelsea og Arsenal lørdag klokken 18:30, oppgjør mellom to gigantiske klubber som begge fikk nye managere foran sesongen.

Chelsea slo Huddersfield i ligaåpningen, mens Arsenal tapte mot Manchester City. Arsenal-tap i dag betyr null poeng etter to kamper, selv om klubben har møtt formidabel motstand i de to første Premier League-kampene.

Det blir en veldig interessant kamp på TV 2 Sport Premium i kveld!

Utvalgte selskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier: (Kampen blir spilt på Stamford Bridge)
Comeon: 1,83, 3,90, 4,45.
Betsson: 1,83, 4,00, 4,45.
Expekt: 1,85, 4,00, 4,30.
Coolbet: 1,86, 4,00, 4,30.
Nordicbet: 1,83, 4,00, 4,45.
Bethard: 1,90, 4,05, 4,10.
Norsk Tipping: 1,72, 3,55, 3,95.

Bonuspenger
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med toppkampen.

Skribenten setter litt penger, bonuspenger fra Comeon.com, på Arsenal-seier kun for spenningens skyld. Oddsen gjør fotballkamper ekstra morsomme, selv med veddemål om små summer.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Selskapene med lisenser i andre land er underlagt sterke reguleringer, men driver lovlig i land med mer liberale politikere enn det Norge har.

Flere og flere land liberaliserer spillpolitikken, eller regulerer markedet. I Norge går Stortinget motsatt. Det sier en hel del om gjengen som sitter på Stortinget!

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar