Vålerenga herjer med Bodø/Glimt

Godbitene kommer på rekke og rad i omtalen av lørdagens kamp mellom Vålerenga og Bodø/Glimt, på Vålerenga fotball på nett.

--Første uke i skoleferien er ferdig, det er varmt og klamt, og i morgen skal Vålerengas herrer spille kamp mot tabellfyllet fra Nordland. Med tanke på hvordan sommeren nord for polarsirkelen har forløpet til nå satser vi på at Glimt-spillerne fullstendig kapitulerer på lørdag når de endelig får oppleve litt sol på kroppen, ifølge artikkelen.

Det er jo herlig skrevet da, herlig mobbing av nordlendinger. Rivalisering mellom supportere er noe av sjarmen med fotball.

--Bodø-Glimt må være selve definisjonen på tabellfyll. Noen ganger er det deilig å ha noen å hate, og andre ganger er det deilig å bli hata. Bodø har ingen av dem. Det er et intetsigende lag fra en intetsigende plass rundt 120 mil nordover. Når vi møter dem hjemme er det ingen på gjestetribunen, og når vi møter dem borte er det stort sett de mest beinharde av oss som gidder å dra oppover. Mens folk kan huske resultater mot Brann og Lillestrøm i årevis, er kampene mot Bodø glemt før vi går ut av stadion. Det er allikevel ingen grunn til å bli hjemme. Vålerenga ligger nå på en åttendeplass, men kan klatre opp til fjerde dersom det blir seier i morgen, og for å gjøre det må de ha supporterne i ryggen, ifølge Vålerenga fotball på nett.

Det Vålerenga fotball på nett, ikke nevner i artikkelen er hvor søkkende dårlig Vålerenga var mot Rosenborg. Hovedstad-laget ble rundspilt på Lerkendal, det var menn mot gutter forrige helg i Eliteserien.

Vålerenga – Bodø/Glimt har avspark klokken 18:00 på lørdag, midt mellom VM-kampene. Hos de forskjellige spilleselskapene er Vålerenga favoritt.  Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar