-Andreassen, har du gjort sånne tabber i VM-kamp?

Vi, altså meg selv og Kjell Andreassen, har akkurat levert veddemål i forbindelse med dagens VM-kamper. Samtalen, en irriterende samtale, startet og pågikk lenge med at Andreassen terget unge Solvik for gårsdagens sure, tapte penger på Argentina-kampen. Han lo godt mens han mobbet undertegnede. Jeg ble såpass irritert, at jeg spurte Andreassen om han noen ganger gjorde tabber lik tabben Argentina-keeper Willy Caballero gjorde i går?
--Og Andreassen, gjorde du slike tabber i en VM-kamp?

Andreassen bekreftet at han gjorde noen keepertabber, men aldri i en VM-kamp.

De fleste i Honningsvåg vet at min spill-kompis var keeper på Turn i en lang periode, keeper i en Turn-tropp som i perioder var Finnmarks beste og trolig ett av de bedre lagene i Nord-Norge på deler av 80-tallet. Turn hadde gode perioder også på 90-tallet, men det er kvalifiseringskampene for opprykk mange på min alder husker. Fotballaget i lille Honningsvåg betydde veldig mye for kommunen. Det var fullt hus på hjemmekampene og Turn-spillerne var «helter» i byen på denne tiden. Dette endret seg betydelig på 2000-tallet, rett og slett fordi breddefotball fikk større konkurranse og Turn var dårligere, eller fikk dårligere resultat. Min spill-kompisen, Kjell Andreassen, var med på den gode perioden som en del av stallen til Turn. Eller han har for øvrig også vært med på den «mindre gode perioden», men da i styret og stell i fotballgruppa og supporterklubben. I dag håper jeg han imponerer like mye som oddsspiller som han har gjort i fotballgruppa gjennom mange tiår. Vi valgte følgende kupong i forbindelse med dagens kamper:
Brasil – Costa Rica 1
Nigeria – Island 1
Serbia – Sveits 2x
Vi bruker Coolbet.com. Oddsen ble 5,36.

Nei, du bør ikke kopiere kupongen. Solvik, og Solvik og Andreassen er inne i en dårlig oddsperiode; men spennende, det er det!

Å være på kontoret, jobbe med fotballkamp på skjermen er fantastisk deilig. Fotballkamper tidlig på ettermiddagen er en bedre opplevelse enn forventet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar