Søndagskupongen på mandag

På grunn av pinsen er det serierunde i Eliteserien og OBOS-ligaen i dag. Det betyr en herlig tippekupong fra Norsk Tipping.  

Følger du norsk fotball på stadion eller en skjerm i kveld, sørg for å levere inn tippekupongen. Omsetningstallene til Norsk Tipping viser at det er relativt få personer som bruker penger på tippekupongen. For få kroner kan du få en spennende kveld. Det er kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen som pryder kveldens kupong.

Tippekupongen har en lang tradisjon i Norge. Den ble lansert 13. mars 1948.

Det er mulig å sette tippetegn på fulltid og ved pause. Fulltidskupongen er den mest populære kupongen, men det kan være veldig hyggelige utbetalinger på pausekupongen for de heldige.

Husk Grasrotandelen dersom du leverer inn tippekupongen hos en kommisjonær eller Norsk Tipping på nett. Innleveringsfristen er satt til klokken 17:55.

Skribenten er én av tippekupongentusiastene. Tippekupongen startet min interesse for gambling. Det har vært mange spennende kvelder med tippekupongen, selv om den store utbetalingen har uteblitt.

Tier’n
Comeon.com, én av aktørene med lisenser i utlandet, har en moderne versjon av tippekupongen. På Tier’n skal deltakerne tippe hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, og svare på jackpotspørsmål. Tre halvgarderinger er tilgjengelig for fri bruk. Det er en veldig hyggelig bonuspott på Tier’n.

Veddemål gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar