Kjell Andreassen er rå!

Jeg og Kjell Andreassen har mange oddskuponger til kveldens store fotballfest i Norge. Vi har spilt for så mye penger, at jeg har mistet oversikten. Da Andreassen fra Honningsvåg ringte i formiddag, var jeg usikker på om jeg skulle ta telefonen. Eller jeg tenkte i alle fall at dette kan bli kostbart.

Jeg svarte selvfølgelig på oppringingen, og det første jeg hørte var Andreassens kvikke stemme og spørsmålet: -Går det bra med deg?

Jeg svarte som sant var:
--Ja, helt til nå.

Han lo godt og spurte om jeg ville være med på en storkupong i tillegg til alle de andre kupongene. Jeg har fortalt Andreassen at blodet bruser når man vedder om tusenlapper, og med ujevne mellomrom trenger jeg denne følelsen. Jeg vet ikke om det er lykken om å vinne eller frykten for å tape som er best, men det skjer noe himmelsk innvendig i kroppen når mye står på spill.

Andreassen kom med en sum og to veddemål under telefonsamtalen. Jeg tenkte i noen sekund og sjekket noen resultat før jeg sa ja. Vi har ut fra vår målestokk en formidabel sum på oddsen i kveld, kamper fra det norske 16. mai-programmet. Herregud, det blir spennende. Hvis noen ser at jeg sjekker mobiltelefonen på Honningsvåg stadion i kveld under kampen mellom Turn og Porsanger, er det veddemålene til Kjell Andreassen og unge Solvik jeg sjekker opp.

Hvis det går galt i kveld, og det kan det gjøre, er det penger vi har vunnet vi bruker. Vi spiller altså aldri for mer penger enn vi har råd til å tape. Når det gjelder odds og kasino, er det slik det må være; aldri bruke mer penger enn det man har råd til. Går et par av oddskupongene inn kommer Kjell Andreassen til å smile i borgertoget i Honningsvåg på 17. mai, mens jeg ligger hjemme i sengen og har gode drømmer om fotball og penger.

Det blir en fryktinngytende kveld på grunn av oddsen, og jeg elsker det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar