Ikke en helt vanlig onsdag

Det er onsdag, men ikke en helt vanlig onsdag. Norsk Tippings kunder ser det blant annet på midtukekupongen. Timer før det braker løs i norsk toppfotball fylte jeg ut egen tippekupong og det var en fornøyelse.

Kupongen har blitt sammen av eliteseriekamper og oppgjør fra OBOS-ligaen. Det er et ganske dårlig tegn når jeg sliter med å bruke opp garderingene, men i dag gjorde jeg det. Kupongen er jo aldri så enkel som jeg tror. 128 kroner til det statlige selskapet gir god underholdning i løpet av kvelden. 128 kroner er forresten syv halvgarderinger, og ekstra-kryssene gir økte muligheter for gevinst.  Samtidig innrømmer jeg at en eventuell gevinst gir lav utbetaling. Lav utbetaling er ulempen med at mange kunder satser på de samme kombinasjonene.

Det er historisk sus over tippekupongen. Tippekupongen ble lansert 13. mars 1948.

For lite penger er det mulig å få mye underholdning for fotballsupportere og andre. Å levere en tippekupong trenger ikke koste mer enn et par kroner.

Det er kun timer igjen til fotballfest på god del plasser i Norge. Det er noe eget med 16. mai, datoen grunnloven ble vedtatt.

Innleveringsfristen er satt til klokken 17:55.


Grasrotandelen
Leverer du tippekupong eller et annet spill hos Norsk Tipping i dag, husk Grasrotandelen.

Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Med offisiell konkurranse på markedet, kunne ordningen vært videreutviklet.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar