Tottenham er favoritt

For mange fotballsupportere er kveldens FA Cup-kamp mellom Man Utd og Tottenham høydepunktet i dag.

Cup er cup, men det er en kamp mellom to av de beste lagene i England. I Premier League ligger Man Utd på 2. plass, mens Tottenham innehar fjerdeplassen.

Utvalgte selskap med odds på Man Utd-seier, uavgjort og Tottenham-seier: (Man Utd oppført som hjemmelag)
Comeon: 3,20, 3,30, 2,25.
Betsson: 3,20, 3,40, 2,27.
Expekt: 3,20, 3,30, 2,25.
Coolbet: 3,40, 3,45, 2,40.
Unibet: 3,45, 3,45, 2,25.
Nordicbet: 3,20, 3,40, 2,27.
Norsk Tipping: 3,00, 3,20, 2,15.

Prøv
Viasat 4 viser kampen, avspark klokken 18:15 på Wembley i London. Har du lyst på underholdning tidlig på kvelden kan det være lurt å se kampen. Det kommer til å bli fantastisk spennende i en ramme som kun fotball kan skape.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med FA Cup-semifinalen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Lykke til supportere av Man Utd, Tottenham og alle som setter penger på kampen. Jeg gleder meg som et lite barn!

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar