Stor økning i antall grupper

Spillavhengighet Norge har stor økning i antall grupper, uten at det automatisk betyr at gambling har blitt et stort samfunnsproblem. Tallene fra Hjelpelinja, et samarbeid mellom Lotteritilsynet og Sykehuset Innlandet HF Sanderud, er lave. Det er faktisk veldig lave tall og slik har det alltid vært.

Spillavhengighet Norge har i løpet av få måneder økt fra tre grupper til ni grupper, uten at økningen i antall grupper automatisk betyr betydelig flere medlem. Økningen forteller Spillavhengighet Norge selv om, på Twitter.com.

Det har ikke vært store endringer i politikk eller praksis det siste året på spillområdet. Norge har hatt en restriktiv politikk og har det fortsatt, selv med en regjering som bør fronte frihet og valgmuligheter. Det hjelper forresten ikke med en ikke-sosialistisk regjering når det gjelder spillpolitikk ettersom det er Stortinget som vedtar politikken.

Dersom det er en økning i antall spillavhengige, noe Spillavhengighet Norge hinter om på Twitter,com, kan det bety at dagens forbudslinje er mislykket? Et regulert norsk marked med lisenser er bedre enn «fri flyt» slik det er i dag.

Skribenten ønsker ny spillpolitikk, selv om «fri flyt» gir mest frihet og det beste tilbudet for borgerne. Samtidig er like konkurransevilkår viktig og i dag er konkurransevilkårene mellom aktørene i markedet svært ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar